En bra veterinär i Hässelby för dina fyrbenta vänner

25 mars 2021
jonas olsson

De flesta djurägare vet hur mycket man kämpar för sina djur. Sida vid sida tar ni er igenom dagarna. Hunden följer dig snällt på promenaderna. Katten som troget kommer och säger godmorgon och bäddar på din mage. Kaninen som är sådär söt som bara en kanin kan vara, dessutom är den ganska kelig och mjuk. 

Man vill sina djur allt gott i hela världen. Att de mår bra ligger på ens topplista. Att de får foder som kostar några tusen kronor i månaden gör inget. Det spelar ingen roll om man själv äter nudlar, så länge de har sitt. 

 

Maktlöshet 

Som djurägare känner man säkert igen sig i en maktlös känsla. Händer något med ens husdjur måste man helt förlita sig på att veterinären kan hjälpa den. Sida vid sida vill man gå, helst hela livet. Som alla vet så går det inte. Att djuret har ett bra liv fram tills vägens slut är upp till dig att se till. 

Är du också en av dem som bara avskyr att låta andra ta hand om ditt djur? Kontrollbehovet är stort när det kommer till ens husdjur. Även hos veterinären kan det kännas obehagligt. Helst vill man se sitt djur hela tiden. Ge det en trygghet och berätta att allt är bra. 

 

Enklare besök 

Om man bor i en storstad som Stockholm har man nära till nästan allt. Längs promenaderna kan man se alla möjliga affärer och kliniker. För att göra det lite enklare för sin hund med veterinärbesöken kan man gå in och besöka dem. 

Många veterinärer uppskattar det. En positiv träning för hunden, att bara få gå in. Få en godbit, slappna av och sen gå ut igen. På så sätt blir besöken enklare för din hund i framtiden. Titta in hos en veterinär i hässelby när du har vägarna förbi.

Fler nyheter