Djuraffär med kvalitativa produkter

07 augusti 2020
Jenny Olsson

 

Som djurälskare och ägare vill man såklart att ens husdjur ska ha det så bra som möjligt och även unna dem de bästa sakerna. När man ska köpa leksaker eller mat vill man därför hitta produkter med kvalitet. Många leksaker som säljs och används av större hundar går snabbt sönder.

Man hinner inte mer än ta upp dem från förpackningen så har det gått sönder och det känns givetvis tråkigt. Bra djuraffärer har också leksaker som är slitstarka och även om de kostar någon krona extra är det värt det då de oftast håller så mycket längre. 

Om du letar efter en bra djuraffär i Stockholm finns Arken Zoo på Kungsholmen. De tillhör Sveriges största rikstäckande husdjurskedja och de har allt som man kan tänkas behöva som djurägare.

Sortimentet är stort och är av bra kvalitet och är ändå prisvärda. Här säljs alltifrån foder, leksaker, borstar etc för flera olika slags djur och raser. Från Arken Zoo kan man också beställa på nätet, vilket är väldigt bekvämt, speciellt i tider som dessa när vissa inte vill springa i butiker. 

Arken Zoo har också salonger i Stockholm, som är en del av kedjan. Här erbjuder de såväl kloklippning och hundklippning, bad och hundspa. Här kan du verkligen skämma bort ditt husdjur. Arken Zoo har dessutom kunnig personal som jobbar i butiken på Kungsholmen, vilket gör att man kan fråga om råd om man är osäker på vad man ska till sitt husdjur.

När man skaffar ett nytt husdjur är det oftast en hel del man behöver köpa och det är skönt att det finns butiker som Arken Zoo, där allt finns samlat på ett och samma ställe. Hit kan man gå för att till exempel köpa foder till den lilla hundvalpen som att hitta produkter för träning av olika slag. Här hittar man också leksaker, borstar och allt annat man kan tänkas behöva för sitt husdjur. 

Fler nyheter